Koje su Svadbene Torte Najlepše?

Svi mi želimo da svadbena torta koja će se služiti na našoj svadbi bude najlepša.
Ali, svi mi podrazumevamo različite stvari pod tim – najlepša.
Jedni smatraju da su najlepše svadbene torte one koje najlepše izgledaju.
Drugi misle da su najlepše mladenačke torte one koje su najukusnije i izgled ih ne zanima preterano.
Treći su sigurni da najlepše torte zadovoljavaju oba prethodna uslova.
Četvrti opet, veruju da su najlepše torte za svadbu one koje ispunjavaju prva dva uslova, ali i još jedan – najpovoljnije su za njihov džep.
Peti ipak žele da njihova svadbena torta izgleda grandiozna, da bude dakle velika i da će takva izazvati divljenje i biti najlepša.
Šesti opet mudruju da su najlepše torte za venčanje one koje obavezno mogu da probaju, pre nego što ih naruče.
Sedmi se pitaju čemu toliko buke kada su svecane torte u pitanju, i smatraju da su najlepše one koje pravi njihov najbliži i provereni poslastičar.
Osmi su ubeđeni da su najlepše torte za svadbe one koje mogu da poruče iz renomirane poslastičarnice ili pekare koja izgleda grandiozno, bez prethodnog probanja, verujući brendu poslastičarnice ili preporukama koje dolaze od njihovih prijatelja koji su već probali.
Deveti ipak, žele nešto specijalno…nešto što “niko nikad nije probao, a bogami ni video”…

Verovatno su svi u pravu, kao što i niko od njih nije u pravu, ali za poslastičare koji će im praviti tortu jedno je sigurno – mušterija mora uvek da bude u pravu.

Ono što je takođe sigurno, to je da se u zavisnosti od želja, jako menja i razlikuje vreme provedeno u biranju savršene mladenacke torte, kao i količina novca koju ste spremni da izdvojite…

Mi smo tu da vam pomognemo, i za kraj uvoda, odnosno pre nego što naša priča započne, reći ćemo vam samo jednu stvar, a to je:

Vaše venčanje je ipak samo jednom…

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment