svadbena-torta-za-maju-i-nenada

Svadbena torta sa mašnom i ružama

Maja i Nenad su nam u potpunosti poklonili poverenje za ukrašavanje njihove svadbene torte. Maja nam je poslala sliku torte koja joj se dopala, kao smernicu, ali je prepustila našem timu da kreira finalni izgled torte, a svidela joj se ideja da nam ostavi prostor za eventualni faktor iznenađenja. 🙂
Iz priče smo shvatili da to treba da bude jednostavna torta, sa vrlo malo detalja, sa većom mašnom ljubičaste boje, ako se to bude uklopilo u celokupnu dekoraciju.

svadbena-torta-sa-masnom-i-ruzama

Maja je želela nežnu dekoraciju sa finim šarama iscrtanim po fondanu…

Imajući u vidu da je torta za veći broj zvanica i da treba da bude na tri sprata, odlučili smo da mašna bude na sredini torte, a ne na vrhu, kako bismo ostavili slobodno mesto za faktor iznenađenja 😉
Od mlade smo saznali da će prostor za slavlje biti ukrašen ružama, tako da je izbor cveća koje se našlo na torti bio lak i jasan. Par ruža u nijansama ljubičaste boje, našao se na počasnom mestu – vrhu torte – kao simbol krune njihove ljubavi.

Bilo nam je veoma drago kada su nam Maja i Nenad javili da su zadovoljni, a u znak njihove pažnje i zahvalnosti, poslali su nam slike svadbene torte koje uz njihovu dozvolu objavljujemo ovde.
svadbena-torta-maja-i-nenad-kolaz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *